Betalingen

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Wij bieden u volgende betaalmogelijkheden: Ideal, Bancontact, Creditcard, Paypal en Klarna. Zo kan u altijd betalen met uw favoriete betaalmiddel.

Levertijden

Waarom heb ik geen bevestigingmail ontvangen?

Controleer eerst goed het e-mailadres dat je gebruikt bij het registreren of afrekenen als gast om spelfouten te voorkomen. Bevestigingsmails kunnen ook terecht komen in de reclame-/spambox. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over jouw bestelling.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn product(en) in huis heb?

Orders binnen Nederland worden binnen 2-3 werkdagen bezorgd. Orders die bestemd zijn voor België en Duitsland worden binnen 4-6 werkdagen bezorgd. U kunt contact met ons opnemen als u de order nog niet heeft ontvangen binnen de te verwachten levertijden. Wij zullen dan de status van u order nakijken.

Verzenden jullie ook buiten Nederland?

Wij verzenden naar zowel Nederland, België en Duitsland.

Hoeveel bedragen verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de levering plaats vindt. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €6,95 (inclusief Track & Trace code) en de verzendkosten naar België bedragen €10 (zonder Track & Trace code). Voor overige landen zijn de verzendkosten vanaf €12.

Als uw orderbedrag meer dan €100.-  bedraagt worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

 

Retouren

Kan ik een product retourneren?

Een product retourneren is mogelijk zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst. 

Als u een product wilt retourneren laat dit dan eerst aan ons weten door een mail te sturen maar contact@waterwolvesfishing.nl

 

Hoe retourneer ik een item?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen en te retourneren. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 

 

Aanmelden

  • Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht meldt u eerst de retourzending per e-mail aan via: contact@waterwolvesfishing.nl 

 

Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos

  • Plaats het ingevulde retourformulier samen met de originele factuur in de doos (download hier het betreffende retourformulier)

  • Vermeld het retouradres goed zichtbaar op de doos

Water Wolves Fishing Retouren 
Tramstraat 2
4537PC
Terneuzen
Nederland

 

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor

  • Bewaar het verzendbewijs goed