Over ons

2014

Het Water Wolves Fishing platform is in 2014 opgericht door Joep Steijns, een fanatieke en zeer enthousiaste roofvisser.

Het doel was destijds zijn passie voor het roofvissen te delen en om anderen te inspireren. Bovendien was het promoten van Catch & Release ook een belangrijk doel evenals het wegnemen van het stoffige imago van de hengelsport.

 

2021

De kroon op het werk is deze on line store. Hier worden passie, opgedane ervaringen en kennis over verschillende takken van het roofvissen (baars, zeebaars, snoekbaars en roofblei) vertaald naar een kwalitatief product & lifestyle assortiment. Volledig afgestemd op de Moderne Roofvisser.

Onze visie: een vooruitstrevend platform zijn dat roofvissers inspireert, samenbrengt en helpt hun visbeleving te optimaliseren en perfectioneren.

Onze missie: roofvissers toegang te verschaffen tot exclusieve producten met een ongeëvenaarde prijs-/kwaliteitsverhouding door middel van 1 muisklik.

"Supplying Modern Anglers"

 

2022 en nabije toekomst

Over wat de nabije toekomst zal brengen kunnen we vrij kort zijn. Namelijk uitbreiding van ons productaanbod.

Nu is enkel nog sprake van het aanbieden van onze eigen Merchandise. Maar wij zullen dit vrij snel aan gaan vullen met kunstaas, hengels, molens en accessoires van exclusieve en gerenommeerde merken. 

 

Wie zijn wij?

OFFICE 

Joep Steijns (oprichter Water Wolves Fishing)

Begonnen met vissen op de Zeeuws Vlaamse sloten en kreken op zijn 7e. Een hele tijd niet gevist tussen zijn 12de en 30ste jaar. Pas op zijn 30e weer gaan vissen op zeebaars en toen was het hek weer van de dam. Door een instortend zeebaarsbestand overgestapt op de zoetwater baars en ook daar verslaafd aan geraakt. Maar 2 jaar geleden weer helemaal terug naar het zoute gegaan door de terug aantrekkende zeebaarsvisserij. Van juni tot half oktober alleen op de zeebaars met kunstaas, november tot april op snoek. In de maand maart gericht op grote snoekbaars. Groot fan van Nippon Tackle.

 

FIELD STAFF

 

Wick Eijndhoven

Zeer fanatiek roofvisser. Zoekt vaak met zijn vader de polders rondom Utrecht op om een poldersnoek te strikken. Focus ligt bij Wick op snoek en snoekbaars. Snoekbaars is de Target bij hoge rivierstanden. Zijn all time favourite kunstaas voor snoek is een afgekloven zilveren Buster Jerk. Grijpt graag naar groot kunstaas en niet zonder resultaat.  

 

Daniel Heythausen

"Onze Duitser"
Komt net van over de grens uit Deutschland. Daniel is in het bezit van een native watercraft kayak en heeft hierdoor grote mogelijkheden wat stekken betreft. Vist ook eigenlijk op alles wat bijt. Daniel is iemand die vaak out of the box gaat en met succes. Ook al paar keer met een artikel in een Duits roofvisblad gestaan. Skilled en zeer laid-back. Maakt ook trips naar buitenland bijvoorbeeld naar Marokko voor de Black Bass.

 

Thijs van den Acker

Altijd op zoek naar de adrenaline van een aanbeet. Vist altijd en overal op roofvis waar hij kan. Als hij nog tijd heeft na het vissen dan gaat hij weer vissen. Momenteel gespecialiseerd in het wadend vissen op zeer grote baars (50 plus). Hij belaagt ze met verschillende technieken en verschillend kunstaas. Hij vist voornamelijk de rivier en de bijbehorende rivierplassen. Als hij in de zomer samen vist met vriend van de zaak JP Nieuwenhuizen is roofblei ook een TargetFish.