Retouren en Garantie

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen en te retourneren. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 


Aanmelden

  • Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht meldt u eerst de retourzending per e-mail aan via: contact@waterwolvesfishing.nl 


Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos

  • Plaats het ingevulde retourformulier samen met de originele factuur in de doos (download hier het betreffende retourformulier)

  • Vermeld het retouradres goed zichtbaar op de doos

Water Wolves Fishing Retouren 
Tramstraat 2
4537PC
Terneuzen
Nederland

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor

  • Bewaar het verzendbewijs goedTerugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. 


Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. 


Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 


Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6.95 zullen bedragen voor NL en € 12 voor overige EU landen.

Garantie

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@waterwolvesfishing.nl

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer u klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Voor eventuele vragen kunt u altijd mailen naar contact@waterwolvesfishing.nl