Onze favoriete kleur Fiiish Black Minnow 120!

Onze favoriete kleur Fiiish Black Minnow 120!

Zoals de meeste vissers onder jullie wel weten is dat mijn nr 1 visserij het wadend vissen op zeebaars is. Deste trotser ben ik op het feit dat ik Fiiish heb kunnen toevoegen aan de Water Wolves Fishing Store.

Dit Franse merk is onlosmakelijk verbonden met de zeebaarsvisserij. 9 jaar geleden kwamen ze met een shad op de markt die de zeebaarsvisserij volledig heeft veranderd.

De Black Minnow. Dit concept bestond uit een losse scharnierende loodkop, een weedless haak en een bijpassende body/shad. En is tot op heden 1 van de meest gebruikte zeebaars shads in Europa.

Kijk alleen al op diverse zeebaars forums welke shad er met afstand het meest wordt nagemaakt en de diverse andere Europese merken die met hun eigen versie op de markt zijn gekomen.

Ik zelf vis er nu zo een 5 jaar mee en ik kan zeggen dat het nog steeds mijn to go zeebaars kunstaas is en dat het hele seizoen door. Ik probeer ook nog wel s wat ander kunstaas , maar de originele Minnow blijft mijns inziens nog steeds de beste uitvoering. Dat is de reden waarom ik Fiiish absoluut wilde toevoegen aan de productrange van de Water Wolves Fishing Store.

Dankzij de keuze uit diverse gewichten van de loodkoppen evenals het kleurengamma kan je grotendeels de hele kantvisserij afdekken. 

Ik ben de afgelopen 2 seizoenen eigenlijk door een tip van mijn wingman Fatih gaan vissen met 1 kleur.
Je vangt er zowel overdag en snachts zeebaars mee! Als ik moet kiezen uit 1 kleur dan is het Candy Green.
Er zit een opvallende felle oranje streep op de flank. De buik is licht van kleur en de rug is donker met glitters. Bovendien is dit een UV Glow in the dark uitvoering.

Deze kleur heeft eigenlijk alles wat een zeebaarsshad moet hebben qua kleureigenschappen
en dat is afgelopen 2 seizoenen ook echt gebleken. Voor mij de absolute nummer 1 voor dag EN nacht, een unieke kleur met geweldige resultaten.

Wij hebben hem in de shop. We hebben de combo pack 25 gr en we hebben de body packs met 3 losse bodies, uiteraard de bijpassende haken en 3 soorten loodkoppen , 10, 18 en 25 gr. Mix en match voor jouw ideale setup.

Kijk onderstaande video als je de Black Minnow in kleur Candy Green Live in actie wilt zien!