Wij zijn Exclusieve NISHINE LURE WORKS dealer geworden voor Nederland!

Wij zijn Exclusieve NISHINE LURE WORKS dealer geworden voor Nederland!

Als winkelier (en visser) ben je altijd op zoek naar producten die bij je visie, strategie en huisstijl passen. Nu was ik al een tijdje bekend met het merk Nishine Lure Works.

 

 

Deze onderneming is opgezet door de in Japan zeer bekende Luremaster Hiroshi Nishine. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring met betrekking tot het ontwikkelen van kunstaas en heeft reeds samengewerkt met gerenommeerde merken als Shimano en Tru-tungsten.

 


Zijn talent, oog voor detail en vakmanschap is terug te zien in alle producten die van zijn hand komen. Stuk voor stuk hebben de producten de Japanse Spirit en kwaliteitsstandaard.En ik ben daarom ook zeer trots om mee te kunnen delen dat Water Wolves Fishing de exclusieve Nishine Lure Works Dealer is geworden voor Nederland. En ik hoop dit ook nog vele jaren te kunnen blijven.

Voor de Europese roofvissers heb ik een zorgvuldige selectie gemaakt van crankbaits, minnows en propbaits die geschikt zijn voor de baars, snoekbaars, zeebaars, roofblei en snoekvisserij vanaf de kant en boot. 


 

 

Er komen binnenkort nog nieuwe toevoegingen van Nishine Lure Works aan hun eigen productlijn. Ik hoop ook deze nieuwe modellen snel naar Nederland te kunnen halen! 

 

 THE LEGEND OF THE JAPANESE LURE CARVER